dijous, 1 de juny del 2017

Prebenjamí A campions de lliga!!!



El passat dissabte el prebenjamí A es va proclamar campió del grup 9 de la lliga prebenjamí, un dels grups més forts de la província amb equips importants com el Reus Deportiu, Nàstic de Tarragona, Santes Creus entre molts altres. 

Els petits la van fer grossa després de superar per 4-2 al Santes Creus, 4art classificat. Tot i que amb un empat en tenien prou no van voler sorpreses i només començar es van posar per davant al marcador. Al finalitzar el partit, l'eufòria va sorgir entre jugadors, entrenadors i familiars que van celebrar una victòria treballada i merescuda.



Els nois entrenats per Ruben García i Marc Martínez van arribar a l'última jornada amb possibilitats de guanyar la lliga gràcies a 2 partits que havien guanyat davant de rivals directes en jornades anteriors. Així la victòria davant el Reus Deportiu, segon classificat, per 4-0, i davant el el Montroig, tercer classificat, per 4-2, els hi permetia dependre d'ells mateixos per ser campions.

Durant la setmana es van fer diverses crides amb cartells per que la gent del Cambrils vingués a animar als nois del prebenjamí A. Tots aquells que es van apropar van gaudir d'una gran festa i alegria. 


Des del club volem felicitar a entrenadors i jugadors per aquesta gran temporada i el títol assolit. 25 victòries, 3 empats i només 2 derrotes avalen que s'ha fet una bona feina. 
Així doncs: FELICITATS EQUIP I A GAUDIR DEL TÍTOL!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada