dimarts, 18 d’abril del 2017

Cambrils UCF present al Mundialito de futbol base

Aquesta Setmana Santa ha estat marcada per la celebració del Mundialito de Clubs amb base a la nostra població. Alguns dels nostres equips han pogut participar i gaudir d'una gran experiència.
Dissabte 8 d'Abril es feia la cerimònia d'inauguració. Una festa on els protagonistes eren tots els jugadors, que van poder desfilar i gaudir d'un espectacle al mig del camp, finalitzant tot amb un castell de focs.


Diumenge va donar pas a l'inici dels partits, que constaven d'una fase de grups que donava pasa a unes eliminatòries dividides en Copa Oro/Plata/Bronce segons classificació.



Infantil B
A la fase de grups li va tocar jugar contra Bayern de Munich y Getafe com a rivals més forts. 2 victòries, un empat davant el Getafe i la derrota davant el Bayern, va fer que es classifiques com a tercer per la Copa Oro, on es va creuar amb el València que els va eliminar, equip que acabaria guanyant el Mundialito. 

Aleví A
Va començar la fase de grups plantant cara al Liverpool. Acaba la fase de grups 3er amb 2 victòries i 2 derrotes, passant a jugar la Copa Oro.
Aquí una gravació que hem trobat del partit davant el Liverpool:


El primer creuament del nostre Aleví A va ser contra una gran Juventus de Turin que va guanyar per 9-4. L'èquip italià acabaria eliminat pel FC Barcelona a la ronda posterior.

Aleví A amb els jugadors de la Juventus
Aleví B

Els nois del Aleví B també varen tenir un partit inaugural de luxe contra el Bayern de Munich, únic partit de la fase de grups que varen perdre. 2 victòries i 1 empat, els van situar segons del grup passant a la Copa Oro. El creuament els va fer enfrontar a un gran Levante, caient eliminats. L'equip valencià acabaria guanyant el torneig en la seva categoria.

Aleví B amb els jugadors del Bayern de Munich
Aleví C

Un grup molt complicat amb Corinthians, Juventus, Selecció de Bolivia i Nàstic, els va classificar per la Copa Plata. En els octaus van tenir un partit molt ajusta davant el Nido Aguila USA que els va deixar fora.

Aleví C amb els jugadors de la Juventus
Benjamí A

Els nois del benjamí A van donar la sorpresa en guanyar al Fenerbahçe Turc en la primera jornada del Mundialito. Així amb 3 victòries i 1 empat van passar com a primers de grups a la Copa Oro.
Us deixem un vídeo-resum del partit davant l'èquip turc

En els creuaments d'octaus es van enfrontar al PSV Eindhoven que va ser molt superior. El PSV seria després el subcampió del torneig eliminant al Levante.

Benjamí A amb el jugadors del PSV Eindhoven
Benjamí B

Va iniciar la fase de grups davant el potent PSV Eindhoven. Gràcies a 1 empat i 1 victòria es va classificar com a tercer de grup, passant a disputar la Copa Plata. A Octaus va poder eliminar al Cidade Jardim brasiler, però a quarts un altra equip brasiler els va eliminar.

Benjamí B amb els jugadors del PSV Eindhoven
Prebenjamí A

Una fase de grups molt complicada, jugant contra FC Barcelona i Porto entre altres, va fer que finalment es classifiquessin per la Copa Bronce.

Prebenjamí A amb els jugadors del Porto
Finalment es van proclamar campions de la Copa Bronce, eliminant al Barcelona Marroc i jugant la final contra el prebenjamí C
Prebenjamí A recollint trofeu per campió Copa Bronce
 Prebenjamí B

També va tenir que afrontar una fase de grups complicada, jugant contra equips com el Màlaga i el Gimnàstic de Manresa. Tot i així es va classificar 3er, passant a la Copa Plata. Després de superar el quarts davant un equip canadenc, va caure a semifinals contra el St Pere St Pau que acabaria proclamant-se campió de la categoria Plata.

Prebenjamí C

Després d'una fase de grups difícil jugant contra Sevilla i Nàstic, va passar a la Copa Bronce, on va arribar a la final després de superar al Torreforta. Va quedar segon classificat després de perdre a la final davant el prebenjamí A

Prebenjamí C recollint trofeu per sub-campió Copa Bronce
Tota una experiència pels nostres jugadors i tècnics. Si voleu al perfil de Facebook del club teniu diversos àlbums amb fotografies del esdeveniment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada