dilluns, 24 d’agost del 2015

El nostre club col.labora amb una nova activitat solidaria.

El proper divendres 28 a les instal·lacions dels camps de futbol de Cambrils, es farà una activitat solidaria per la recollida d'aliments. Es tracta del divertit "futbol bombolla", una activitat molt de moda per la seva diversió. Si vols participar només has de portar aliments bàsics pel Banc d'Aliments.
Tot està organitzat per Roger Solà, una persona del nostre club. Entre d'altres institucions i empreses, el Cambrils UCF col·labora amb aquesta gran iniciativa i us convidem a participar-hi.



Us adjuntem escrit de la organització al event creat a facebook:

"A l'estiu la fam no fa vacances" és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya pretén motivar a la societat a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments bàsics per les entitats benèfiques de Cambrils.

Una forma divertida de participar en aquesta campanya és a través de l'activitat que s'ha organitzat per aquest 28 d'agost al Camp de futbol de Cambrils, on es jugarà a 'BUBBLE FOOTBALL' (futbol bombolla). El 'bubble football' és una de les últimes tendències esportives, una manera original de jugar al futbol dins d'una bombolla, apte per totes les edats.

Per participar en aquesta activitat, que es durà a terme de 18 a 20:30 aproximadament, és tan fàcil com portar una petita aportació alimentària d'aquesta llista: llet, conserves de peix (tonyina, sardines), tomàquet fregit, brou i/o cereals.

Si us voleu fer una idea de l'activitat podeu mirar aquest video: https://www.youtube.com/watch?v=Y8bLv-9pISI

Aquesta activitat està organitzada per el Banc d'Aliments, Buball, l'Ajuntament de Cambrils, Cambrils Esport, UCF i el Camí de la Solidaritat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada