dimarts, 12 de maig del 2015

Super-dissabte. Tu també jugues!!!



Aquest dissabte tenim a les instal·lacions dels camps de futbol de Cambrils una tarda plena de bon futbol, on el juvenil A i l'Amateur es juguen una plaça per ascendir de categoria.

Per una banda a les 17:00 h tindrem el partit del Juvenil "A" contra L'Hopitalet E "A", en el que és l'última jornada de la lliga. Una victòria els donarà el títol de lliga i una plaça per jugar la temporada vinent a Divisió Nacional, tota una fita pel nostre club.

Només acabar el seu partit l'Amateur jugarà contra La Pastoreta "A" en un partit molt important per seguir lluitant per l'objectiu d'aconseguir l'ascens. En el grup 2 de tercera, tenim al Racing Bonavista amb 69 punts, seguit del Hospitalet a 67 i el Cambrils a 66. Entre aquest tres es jugaran les dues places per poder pujar. Així que els nois del primer equip no poden afluixar en cap moment si volen ser aspirants fins l'últim dia. 

Com veieu els dos equips es juguen molt aquest cap de setmana i des del club volem fer una crida a tots per venir el dissabte a la tarda al camp a animar-los, perquè la vostra presència es molt important. 

VOLEM FER HISTÒRIA. AJUDA'NS A FER EL PAS. TU TAMBÉ JUGUES !!!

FEM CLUB, FEM CAMBRILS UNIÓ!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada