dimecres, 20 de maig del 2015

Arriben els primers títols i amb ells els primers ascensos.

Aquest cap de setmana hem tingut grans noticies al nostre club amb l'ascens del Juvenil A i el Infantil A, unes fites molt importants pel nostre club.
Imatge Revista Cambrils

Juvenil A

El primer en aconseguir l'objectiu van ser els nois  del Juvenil A, que dissabte van aconseguir una gran victòria a casa davant L'Hospitalet per un ampli 5-0 que no va donar marge al dubte. Els tres punts els hi donava el títol i la possibilitat de disputar la temporada vinent la Lliga Nacional Juvenil, tot un orgull no només pel club, sinó per la nostra població. Així l'any vinent tindrem els nostres juvenils jugant contra grans equips com FC Barcelona, RCD Espanyol, Damm, Girona, Reus Deportiu entre altres clubs de gran nivell.

Imatge Revista Cambrils
No cal dir que la celebració després del partit va ser sonada i merescuda. Aquest nois ens han fet gaudir del futbol i es mereixien una recompensa així
Celebració Juvenil A. Foto: Joan Canaldas
La fita del Juvenil A no ha passat desapercebuda per la premsa. Us deixem 2 articles:
Revista Cambrils: http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=18921
Futbol Catalunya: http://www.futbolcatalunya.com/article/els-juvenils-del-cambrils-unio-no-fallen-i-pugen-a-lnj

Infantil A

La segona alegria va arriba diumenge, on els nois del Infantil A es jugaven molt davant del segon classificat, el Sant Pere Sant Pau. No va ser un partit fàcil però es va aconseguir i una victòria per 3-4 els hi donava els tres punts i el títol de lliga. L'any vinent tindrem al nostre Infantil A a la lliga preferent, on es trobarà amb gran equips com el Fc Barcelona, el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i molt més equips de primer nivell.

Celebració del Infantil A després del partit.

Els jugadors i entrenadors del Infantil A eren conscients del que es jugaven en aquest partit i per això van preparar un vídeo motivador que més tard han compartit amb tots nosaltres:
El que està per arribar

Esperem que aquí no s'acabin les celebracions. Encara tenim diversos equips lluitant pels ascensos. L'Infantil B, l'Aleví A, el Benjamí C i l'Amateur tindran que donar-ho tot aquestes últimes jornades per poder aspirar a pujar de categoria. Són equips que han estat treballant bé i molt durant tota la temporada i ara els hi falta el espring final. Així que seguirem de prop la seva evolució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada