diumenge, 20 d’octubre del 2013

Inaugurada la lliga de Babies que organitzem des del club

Ahir, dia 19 d'Octubre, es va viure una gran jornada als camps de Cambrils amb la inauguració de la Tarragona Baby League 2013-2014, la lliga de categoria baby que s'organitza des de la coordinació del Cambrils UCF. Van ser un total de 12 equips de la geografia tarragonina els que varen ser presents. L'ambient a la grada i la felicitat dels nens va fer que fos una tarda especial.

Després de la sortida de tots els equips entre la música de la Champions i els aplaudiments de la gran quantitat de públic, va ser el moment de què el coordinador del futbol base, David Royo, presentés breument el funcionament de la lliga, amb l'ajuda de JavierManso, responsable d'administrar els resultats i classificacions, i del president del club, Javier Ferre.
Finalment va arribar el futbol. Es van disputar un total de 6 partits que corresponien a la primera jornada de la lliga. Entrenadors del club van fer voluntàriament d'àrbitres.
Agrair a tots aquells que ens van acompanyar i als clubs que han confiat en nosaltres per fer possible una nova edició d'aquesta lliga.
Per últim convidar-vos a visitar l'apartat que tenim a la web del club dedicada a aquesta lliga: http://www.cambrilsucf.cat/lliga_babies.htm i el perfil de Facebook creat per aquesta competició: https://www.facebook.com/liga.territorialdebabys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada