dilluns, 9 de setembre del 2013

Èxit dels nostres equips al torneig de Santa Oliva


Aquest passat diumenge, 8 de setembre de 2013, 3 dels nostres equips més joves han fet un gran paper al torneig disputat a Santa Oliva.

A la categoria pre-benjamí ens van representar el Cambrils Unió A i B. Arribant els dos a la final que es va saldar amb la victòria del A per un ajustat 3-1. Donant el premi al millor jugador del partit a David Royo, jugador de l'equip campió.

A la categoria benjamí ens varen representar els nois del Cambrils Unió B, que varen quedar tercers classificats després de perdre la semifinal a la tanda de penals.


També varen participar en categoria Aleví el Cambrils Unió A y D. El aleví A va arribar fins a la final on va perdre als penals fent un gran torneig. Pel que fa al Aleví D va guanyar tots els partits del seu grup sense encaixar cap gol. Després varen ser eliminats a quarts pel Calafell.





Ens han arribat a felicitar com a model de club, i això és un orgull pel club i personal. Gràcies a tots, jugadors, entrenadors, familiars i especialment a David, el nostre coordinador dels més petits, que està fent un gran treball.

A seguir així!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada